25 Ocak 2015 Pazar

ERKEK ZAAFI DA AYNI...TOPUKLU !

ERKEKTE DE AYNI ZAAF...TOPUKLU !


Avrupa'da önemli üniversitelerde yapılan araştırmalar,erkeklerde de bayanların aynısı gibi topuklu ayakkabı sevdası olduğunu kanıtladı !!!
Hem de ilginç bir şekilde...Araştırmaya göre topuklu ayakkabı,erkeklerin içindeki kadınlara yardım etme isteğini ön plana çıkarıyor ...
Çalışma şekli çok ilginç bir anket bu sonucu destekledi.Bir grup topuklu ve düz ayakkabı giyen kadın,erkeklerden anket doldurmalarını istedi.Erkekler ise bu iki gruptan birine daha istekli cevap verdi..Acaba hangi gruba :)
Bunu ikinci deney izledi , şöyle ki; yine aynı iki grup topuklu ve düz ayakkabı giyen kadın gruplardan her biri sokakta eldivenlerinden birini yere düşürünce,erkeklerin hangi grubun eldivenini yerden alma hevesini karşılaştırdı...
Son deney ise barda..Bir barda,bir erkek topuklu ve düz ayakkabı giyen kadınlardan acaba hangisi ile daha erken iletişime geçecekti ???

SONUÇ...

İstisnasız üç araştırma da aynı sonucu veriyor..Anket testi,Eldiven Düşürme Testi ve Barda İletişim Testi.. Üçünde de erkekler istisnasız olarak topuklu ayakkabı giyen kadınlara daha çok yardım etti,daha çok anket doldurdu ve daha fazla iletişime geçti ! 
Bu önemli bir gerçeği de ortaya koyuyor...
Topuklu ayakkabıların erkek davranışlarına olan etkisi,erkeklerin kadınlara ilgi duyarken fiziksel özelliklere ne kadar fazla odaklandıklarını gözler önüne seriyor..
Tabi ki Dünya'da malum güç medyanın da buna katkısı büyük.
Çünkü defileler,çünkü podyumlar,.çünkü ünlüler..Bu üç kategorideki kadınların çoğu da topuklu ayakkabı giyiyor . Televizyon seyreden erkeklerin çoğunun bunu algılayıp topuklu ayakkabıyı güzel ve alımlı kadın figürü ile eşleştirmeleri ile yadsınamaz bir gerçek...
Araştırma,Fransa'dan...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder